Welcome!

No introduction needed for this blog. This is my blog and I can write and post anything that I want. Caution: you may be would not be the same after you read my blog, so run while you can! ngeh ngeh ngeh

Wednesday, October 20, 2010

Tengah Meroyan: SYABAS dan LT (Talam) punya cerita

effective from this week, my apartment water's supply has been suspended due to banyak orang tak bayar bil air (kecuali aku).  My apartment and most apartments in my residential area which is in Taman Putra Perdana is managed by LT Sdn. Bhd, owned by Talam dua muka and under their supervision for the maintenance.  We have to pay RM50.00 for the maintenance fee and 2 months' water bills will come in a single receipt.

SYABAS will suspend the water supplies to my apartment effective this week for the reason stated above.  Macamana la aku tak meroyan, kalau nak potong pun, potong la sapa-sapa yang tak bayar bil air.  Tapi SYABAS can't do that (for what reason i dunno) because allegedly LT didn't pay the necessary amount to SYABAS.  WTF!!! duit air yang aku bayar tiap-tiap bulan korang buat apa?  

LT said that, there are many tenants/owner who didn't  pay the water bill, hence LT can't make the payment on behalf of them.  and for what reason again i dunno why LT can't block/suspend/potong whatever  their water supply.  kan ini dah menyusahkan others yang dah bayar bil air.  and again, for what my landlord have to pay maintenance fee RM50? dah la cleaner diaorang sapu tepi parking je.  kenapa tak sapu sekali tangga dan bawah tangga yang dah berabuk tu? 
sebabkan LT takde website dan takde online logo, aku telah berbakti pada mereka dgn menciptakan satu logo baru utk mereka

and SYABAS, can u guys give the penalty or whatsoever to LT for this matter? or at least tak boleh ka bincang with LT how to potong only to them who didn't pay their water bills for so many-many months?

HELP!!!

p/s  at 10.50am, i did call LT's office and guess what, the phone has been ringing for more than 10 minutes but nobody pick up the phone.  KORANG MAKAN GAJI BUTA KE atau TAKUT NAK ANGKAT TELEPON?

9 comments:

  1. tak kene.....komen la lagi dan lagi...

    ReplyDelete
  2. ayo..bani tak boleh salah syabas gak...sbb..syabas dah mmg kerjenya supply air...awak kene tgk juga apartment awak nye piping system..salahkan management dia lah...apesal tak manage pembayaran dengan betul..and kalau rumah jenis apartment ni..cara pembelian air lain...kan?

    ReplyDelete
  3. Talam bukan ke dah muflis ka..?! emmm

    ReplyDelete
  4. che rus, tak tahan seh 'mommylicious' ngeh ngeh ngeh...rahman kene verify tu hahahahahahaha....syabas pun takkan takde hati perut kots...bincang le dgn LT tu huhu

    nize, tu sbb diaorg muflis...padan muka

    ReplyDelete
  5. they terrified to pick up the phone coz the already knew they'll be going to kena laser by u la!
    lalalalalalala

    ReplyDelete
  6. fuyoooo aku ingatkan sapa mummylicious tadi ropanya che rus! :))
    bani ang takleh buat apa... aku cadangkan hang ketuk rumah satu2... pastu hang maki diorang dari rumah ke rumah...sbb salah jiran hang yg tak bayaq

    ReplyDelete